.

.

Машки 3/4 и Краток Приказ Форми, Црна

Машки 3/4 и Краток Приказ Форми, Црна

DEN 866.40
Залиха

Машки 3/4 Торзото Форма : Висина : 32"; Ширина на Рамо : 16.5"; Ширина на Основата : 12.5"; Длабочина : 5".Машки Кратка Форма : Висина : 12.5"; Ширина на Врв : 13"; Ширина на Основата : 13"; Длабочина : 5.5".Еден Машки 3/4 и кратки форми.Овие се пред моделирани виси форми.Повеќе форми може да бидат поставени за лесни за складирање.Сите форми се Црни.

R

Избор на клиент