.

.

Safe Силициум-Гел за Храна, 3 Грам [100 Пакети], Храна Безбедно Desiccant, Dehumidifiers, Влага Апсорпција од страна на Безбедно-Гел (, TUV & Кошер Одобрени)

Safe Силициум-Гел за Храна, 3 Грам [100 Пакети], Храна Безбедно Desiccant, Dehumidifiers, Влага Апсорпција од страна

DEN 383.76
Залиха

Safe Силициум-Гел за Храна.Desiccant направени од природни минерали имаат nanoparticles со одлична абсорбента.Desiccant се лесно biodegradable поради употреба на лепило.Desiccant соодветни за ХРАНА, лекови и Висока Прецизност Индустрии.Desiccant база на ПАТЕНТИРАНАТА ТЕХНОЛОГИЈА.Desiccant направени од природни минерали имаат nanoparticles со одлична абсорбента и соодветни за храна, лекови и висока прецизност индустрии.Ги исполнува & КОШЕР спецификации за храна и лекови производи.Desiccant се лесно biodegradable поради употреба на лепило.

R

Избор на клиент