.

.

3G WCDMA HSDPA UTMS 64 Порта GSM Модем Базен со SIMCOM SIM5320 Модул USB Интерфејс на Команди Масовно на SMS

3G WCDMA HSDPA UTMS 64 Порта GSM Модем Базен со SIMCOM SIM5320 Модул USB Интерфејс на Команди Масовно на SMS

DEN 1303.20
Залиха

(1)64 Пристаништа 3 G Модем Базен. (2)врз Основа на Simcom Sim5320 Модул. (3) USB приклучок Интерфејс. (4)Поддршка Масовно на SMS/IMEI Промена/ВО Командата/Испраќате и примате SMS порака. (5)Работни Фреквенции : *SIM5320 A : Dual-Band UMTS/HSDPA 850/1900 MHz,Quad-Band GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz. *SIM5320 E : Dual-Band UMTS/HSDPA 900/2100 MHz,Три-Band GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800 MHz. 64 Пристаништа Модем Базен е голем масовно на sms машина која се состои од 64 на 3 G модеми.На модем базен се обезбедува ефикасност начин за управување со броеви на модеми.По поврзувањето со услугата на модем базен со компјутер преку USB кабел, на компјутерот покажува 64 COM Пристаништа.Можете да го користите "НА Командната" или некој софтвер за контрола на секоја од модеми за испраќање на SMS и менување на imei.Технички Параметри : (1)Тип : 64 Порта 3 G Модем Базен. (2)Модул : Simcom Sim5320. (3)Работна Фреквенција : *SIM5320 A : Dual-Band UMTS/HSDPA 850/1900 MHz,Quad-Band GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz. *SIM5320 E : Dual-Band UMTS/HSDPA 900/2100 MHz,Три-Band GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800 MHz. (4)Интерфејс : USB Порт. (5)Извор на Енергија : 5-24 V DC. (6)Поддршка Масовно на SMS/IMEI Промена/ВО Командата/Испраќате и примате SMS порака. (7)Контрола преку НА Команди. (8)Пакување Листа : Една единица Модем,Едно Парче USB Кабел ,Едно Парче Адаптер за Напојување,Едно Парче Возачот ЦД,64 Парчиња Антени.

R

Избор на клиент